vattumannen

Alla inlägg den 14 juli 2011

Av Susanne - 14 juli 2011 19:30

I dag slappade vi länge. Vädret var jättefint, solen sken och jättevarmt. Men vi gick på halvfart hela dagen innan vi packade ihop oss och åkte ner till fiskecentret. Där visade sig att det skulle vara en guidad fisketur klockan sex så det bokade vi in oss på. Vi satt utanför en timme och åt glass och tog det easy.

Det visade sig att vi skulle till ett tjärn som inte låg allt för långt bort från Fjällvattnet där vi bor. Det var bara en till samt de två guiderna som skulle med på denna tur. När vi kom fram så såg vi hur öringarna vakade och hoppade, men det visade sig att även denna dag skulle avslutas med noll på kroken. Han som var med fick en fin öring och guiderna fick två var som dom naturligtvis släppte tillbaka. Fiskarna är inplanterade och det är bara fiskecentret med sina turer som har tillåtelse att fiska här.

Även om vi inte fick någon fisk var det en fin kväll, den ena guiden som var med är han som äger fiskecentret och han hade en massa roliga historier att berätta när vi satt och drack kaffe framför elden. Ett och ett annat fisketips fick vi med oss och han visade olika kastteknik beroende på hur väl eller illa man stod.

     

Kvällen avslutades med några parti yatzy, stackars patrik jag fullkomligt krossar honom med yatzy i alla spel :-)

I morgon är det sista dagen för fiske innan vi åker vidare till Klaråsen.


Ovido - Quiz & Flashcards