vattumannen

Alla inlägg den 10 juli 2011

Av Susanne - 10 juli 2011 23:00

I morse var vi uppe tidigt, utvilade och klara för en massa fiske. Vi åkte till ett ställe där vi hade blivit rekommenderade för att öva flugfiske och det skulle finnas småfisk i alla fall. Det kan man säga vi fick några harrar men dom höll inte måttet, men det var kul att få något på, detta med flugfiske är helt nytt för mig och Patrik har inte heller hållit på så länge, så detta var ett bra träningsställe. Vilken frihet att bara traska ut i vattnet utan att bli blöt, en frihetsskänsla som inte går att beskriva.

   

Det blev bara smått, vi åkte hem och åt lite lunch och tittade på Fotbolls VM. Vi åkte tillbaka framåt kvällen för att fresta lite till. Det var bara småharrar inget annat som var på hugget. Vi plockade nog upp ett 40 tal men storleken var för liten för att vi skulle få behålla dom. Harr skall annars vara väldigt gott men måttet är minst 35 cm.

     

Så ikväll åkte vi hem utan att få någon fisk att lägga i röken.  Hade Patrik satt på någon av dessa fina flugor som han fått av Sten, som förövrigt har gjort dessa själv, helt otroligt vilka konstverk, så kanske vi hade fått någon fin firre på. Men Patrik är rädd om dom och är rädd för att kasta bort dom, han sparar tills han är lite säkrare

  

Helt otroligt hur man kan göra dessa små flugor, inte ens med glasögon skulle jag kunna fixa detta

Även om det inte blev någon fisk så var vällen helt magisk. Himlen var som ett levande skådespel med alla dessa skepnader den tog sig an under kvällen.

        


Ovido - Quiz & Flashcards