vattumannen

Alla inlägg den 13 augusti 2012

Av Susanne - 13 augusti 2012 00:46

Då var dessa tre veckor till ända :)) man skall inte klaga för det har varit fantastiska veckor. Vi har bara haft regn en dag och det var rött skönt att bara slappa och inte göra något.

De sista dagarna var vi på Getnö vid sjön Åsnen, långt inne i smålands skogar på en naturcamp där det inte fanns internet och knappt täckning på telefonen. Några fina fiskekvällar blev det och tro det eller ej men Chanique lurade iväg oss på en skogstur i över en timme på en islandshäst rygg. Det var riktigt häftigt jag både fick känna på tölt, trav och galopp men måste ärligt erkänna att jag hade svårt att sitta efter ett par dagar :D

När vi ridit vår tur hyrde vi cyklar och det var en bra bit dit vi skulle fiska så det onda var inte bara från hästryggen. Det blev inte så bra fiske som vi hade hoppats på. Mycket småfisk men jag lyckades fiska upp en större abborre och en gädda på över 2 kilo, inga fiskar vi lägger på grillen men jag gav dom till ett tyskt par som kanotcampade på udden vi var på.

Sällan sett så lyckliga människor över att få gädda. Dom tackade säkert 100 ggr. Kul att deras kväll var räddad, gädda är tydligen delikatess för dom. URGH!!!!!

Nu är det dags att krama kudden och ta tag i vardagen i morgon.

Ovido - Quiz & Flashcards