vattumannen

Alla inlägg den 26 september 2011

Av Susanne - 26 september 2011 11:00

Upps så var man tillbaka på kontoret igen. Veckorna går sakta men helgerna bara springer iväg, skulle vara tvärtom. Det är så mycket man skall hinna med på helgen, framförallt att kunna ligga och tryna i kudden på morgonen, men alla måsten gör att man nästan är uppe med tuppen iallfall. denna helgen har varit förhållandevis lugn.

Fredag, lördag var man hemma och tog det lugnt förutom att städ och tvätt skulle avverkas :-) Men det kommer man ju aldrig ifrån.


I går söndag var vi uppe i ottan, Chanique hade seriepremiär och skulle möta sävehof i Patrillebohallen klockan 09:00. Det gick inte så bra för laget, det blev förslust.....

Men det är så det är, ibland vinner man och ibbland förlorar man. Chanique var väldigt besviken efter matchen, hon tyckte att hela laget var dåligt, och jag var benägen att hålla med.

Sedan bar det av till IKEA för att äntligen få köpa luckorna som skall sitta på nederskåpen i mediamöbeln vi köpte för länge sedan, det har inte bara blivit av men nu så. Det är sådana skåp där man vill gömma undan en massa "skit" så fatta att det var skönt att äntligen få gömma undan på riktigt. Det blev nya kuddar till soffan och två nya plädar med. Konstigt att man inte kan gå in på IKEA utan att komma ut med en massa annat som man inte planerat. Hittade även en fotölj som jag blev lite kär i, nu när jag är inne i mina stickningar skulle jag vilja sitta i en skön fotölj. Jag sjunker ner så djupt i soffan så det känns i ryggen efter en stund...

Men det blev ingen fotölj idag, skulle inte få plats med den i bilen då Jennifer och alexander var med, får kanske bli en annan dag.....eller om jag kan hitta någon annan på något annat ställe, Vi får se

  När vi åkte från IKEA bar det iväg till Frölundaborg, vi skulle titta på Anton och sitt U16 elitlag när dom tog sig an Malmö. Det blev vinst för Frölunda, en underhållande match. Jennifer och alexander ville att vi skulle stanna ett gäng timmar till för att se när J20 Elit skulle spela, Antons bror Erik är med där men vi ville hem. Jennifer och Alle åkte in ändå, tog min bil :-)


Så när Jag och Patrik hade vilat i soffan en stund bestämde vi oss för en söndagsmiddag på La Gondola på Tu Man Hand. Fantastiskt gott var det, kan jag varmt rekommendera.

 

SÖNDAGSMIDDAG 152:-
Mustig svampsoppa med tryffelsmak
Fiskgratäng på planka serveras med räkor & vitvinssås
Chokladkladdkaka serveras med hallon & vispad grädde 

Ovido - Quiz & Flashcards