vattumannen

Alla inlägg den 19 september 2011

Av Susanne - 19 september 2011 13:41

Helgen har varit som de flesta helger iallfall när man tänker på vädret. Fick iallafall höstrensat en rabatt innan regnet fullkomligt vräkte ner, värre var det med upptagning av de restende potatisarna i potatislandet......men vad gjorde det, desto skönare att ställa sig i en varm dusch.

Nej det har varit en soft helg i soffan med stickning och tv tittande, men det är inte fy skam det heller. Skulle träffat en klasskamrat som jag inte sett på säkert 30 år, men det blev ändrade planer.... Kompisen hade en "het" date, och frånskild som hon är ville man ju inte sätta käppar i hjulet för henne utan vi tar det en annan gång .-)


Chanique har nu bestämt sig för en tröja som jag skall göra. Skickade efter garnet på nätet så inom ett par dagar skall jag nog kunna börja. Har en arm kvar på den tröjan jag stickar nu.

 

Som tur var ville hon inte ha en benvit, såååå nöjd blev jag för det efter som jag nu har stickat tre stycken i samma färg. Nej hon skall ha en gråaktig färg som är väldigt snygg. skall bli kul att sätta händerna i detta projekt

Ovido - Quiz & Flashcards