vattumannen

Alla inlägg den 7 mars 2010

Av Susanne - 7 mars 2010 04:28

I går var vi på en privat fisketur, det är lite dyrare än att åka med på fisketur. Men det är det värt, det var bara jag och Patrik samt två besättningsmän. Den ena kunde knappt prata engelska och den andre var döv :-) 

Vi blev hämtade på hotellet klockan 08:*30 och var inte hemma förren strax efter 17:00. 8 timmar p´havet med konstant fiske tog luften av oss båda. Värmen knäcker en lite, över 35 grader och vara på båt hela tiden. Vi fick bara upp 4 tonfiskar på hela den tiden men vi såg en massa fisk. Svärdfiskar 7 stycken som var alldeles intill båten men vi fick dom inte till att nappa. Patrik såg en Sailfisch en enorm en men den ville inte heller bli fångad.

När vi äntligen fick napp blev det som sagt bara fyra stycken fastän havet fullkomligt kokade av tonfisk. Men han som körde båten var inte den brightaste, han snurrade runt med båten så att alla dragen gick i varandra och det blev ett jädrans trassel så det gick säkert nästan en timme innan det var utrett och klart och grejerna låg i vatten igen.

När det var lunchtime gjorde den döve iordning en riktigt smarrans lunch med en av fiskarna vi tog upp, så färsk tonfiska har jag aldrig ätit förut och jag kan garantera att det himla gott......

När vi kom tillbaka till hotellet passade vi på att testa rommservice och fick middagen upp på rummet, ingen av oss orkade att gå ut och äta så det blev en tidig kväll. NU skall vi görq oss iordning för att gå ner till havet, det lockar verkligen. Det blåser en del så det är stora härliga vågor som dom surfar på där nere. Ha det gott så ses vi senare! Susanne och Patrik

  

      

Ovido - Quiz & Flashcards